Over ons

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 085 – 4014720, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Enschede of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een twee psychologen in de regio.

Corinne Holtkamp-Kleine, Therapeut, Haaksbergen

Psycholoog Enschede - Corinne Holtkamp-Kleine

Ik ben gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten zoals burnout, hoge werkdruk, communicatie- en gedragsprolemen, maar je kunt voor veel meer klachten bij mijn praktijk aankloppen.


Esther Boonk, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Esther Boonk

Ik heb ervaring op gedaan met de behandeling van diverse soorten problematiek, zowel in deeltijdbehandelingen, groepsbehandeling als ambulante behandeling. Ook heb ik ervaring met diverse soorten psychologisch onderzoek.


Petra Hagens, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Petra Hagens

Mijn naam is Petra Hagens en ik ben psycholoog in Enschede. In mijn praktijk richt ik me voornamelijk op klachten als angst, stress of (dreigende) burn-out en depressieve gevoelens.