Over ons

Wij zijn aangesloten bij Psychologen Nederland een landelijke organisatie met psychologen door heel Nederland. Psychologen Nederland is gespecialiseerd in het ‘matchen’ van jouw specifieke hulpvraag en wensen met een psycholoog. Niet elke Psycholoog is geschikt voor het behandelen van je klacht, daarom helpt Psyned bij het vinden van de psycholoog die wél bij je past. Bel met Psychologen Nederland op 085 – 4014720, we helpen je graag aan een goede psycholoog in Enschede of omgeving.

Maak kennis met ons

Hieronder kan je alvast kennismaken met een twee psychologen in de regio.

Esther Boonk, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Esther Boonk

Ik heb ervaring op gedaan met de behandeling van diverse soorten problematiek, zowel in deeltijdbehandelingen, groepsbehandeling als ambulante behandeling. Ook heb ik ervaring met diverse soorten psychologisch onderzoek.


Ad Reijmer, Psycholoog, Oldenzaal

Psycholoog Enschede - Ad Reijmer

Mijn naam is Ad Reijmer, ik ben psycholoog in Oldenzaal. In mijn praktijk behandel ik heel uiteenlopende problematiek, waaronder angsten, depressies, zingevingsvraagstukken en burnouts.


Corinne Holtkamp-Kleine, Therapeut, Haaksbergen

Psycholoog Enschede - Corinne Holtkamp-Kleine

Ik ben gespecialiseerd in werkgerelateerde klachten zoals burnout, hoge werkdruk, communicatie- en gedragsprolemen, maar je kunt voor veel meer klachten bij mijn praktijk aankloppen.


Wendela Wolters, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Wendela Wolters

Groei en ontwikkeling zijn mijn belangrijkste drijfveren. Combineer je deze twee eigenschappen dan kom je bij de kern van hoe ik werk. Afspraken online zijn ook mogelijk bij mij.


Jacquelien van der Veen, Systeemtherapeut, Enschede

Psycholoog Enschede - Jacquelien van der Veen

Loop jij tegen problemen aan met je partner of (samengestelde) gezin? Deze problemen kunnen invloed hebben op alle gebieden van je leven zoals je werk of je studie. Ik kan jou samen met je partner of gezin helpen om weer op een positieve manier verder te gaan.


Milou van Velsen, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Milou van Velsen

Mijn naam is Milou van Velsen, psycholoog in Enschede. Als psycholoog werk ik veel met cognitieve gedragstherapie dit is geschikt therapie voor klachten zoals depressie, dwangklachten en angstklachten.


Petra Hagens, Psycholoog, Enschede

Psycholoog Enschede - Petra Hagens

Mijn naam is Petra Hagens en ik ben psycholoog in Enschede. In mijn praktijk richt ik me voornamelijk op klachten als angst, stress of (dreigende) burn-out en depressieve gevoelens.