Bepaal zelf je zelfbeeld

Je bent wat je denkt dat de ander denkt dat je bent…

Het kan een behoorlijk ingewikkelde kronkel in je hoofd opleveren. Maar het is dan ook lastig: je zelfbeeld. Sommige mensen lijken zich er niet van bewust en leven zorgeloos, maar voor jou bepaalt het je leven.

Logisch ook, ons zelfbeeld bestaat in relatie tot anderen. Mensen waar je je mee identificeert en waar je wel of niet door goedgekeurd en gewaardeerd kunt worden.

Je zelfbeeld zelf bepalen

Door je zelfbeeld samen met een gezonde afstand te analyseren, kunnen we zien wat reëel is en wat niet. Je bent gevormd door je naasten, maar nu heb je de vrijheid om te kiezen of dat bij jou past.

Door te focussen op jouw talenten, jouw kwaliteiten en je kracht kunnen we aan dat denkbeeld een andere vorm geven, zodat je dichter bij jezelf komt. Een zelfbeeld op maat zogezegd.

Contact met psycholoog Enschede

Wil je goed en persoonlijk advies in jouw situatie? Bel met ons secretariaat. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed advies geven. Aan de hand van de hulpvraag vinden ze de beste therapie en de juiste psycholoog. Ook kunnen zij direct een afspraak voor je inplannen, vaak zonder wachtlijst. Wil je snel aan de slag met je klacht? Bel ons op: 085 – 4014720.