Laat je depressie behandelen door Psycholoog Enschede

Somberheidsklachten

Iedereen is wel eens een dagje down. Maar voor jou is het anders. Je bent eigenlijk doorlopend somber. En niet maar een dagje, maar al een behoorlijke tijd.

Je voelt je neerslachtig, leeg. Je geniet nergens meer van en wat je vroeger boeide doet je nu maar weinig. Je slaapt slecht en je hebt weinig energie. Alles bij elkaar trek je je terug in jezelf. Contacten met mensen kosten je te veel energie, daarnaast heb je er geen zin in. Je bent veel te druk bezig met je eigen gedachten die je geen rust geven.

Hulp vragen

Het is bijna onmogelijk een depressie te lijf te gaan zonder deskundige begeleiding. Mensen die dichtbij je staan bereiken je maar moeilijk. Een psycholoog kan je op zo’n moment goed helpen die neerwaartse spiraal doorbreken.

Ik kan je helpen

Somberheidsklachten zijn goed te behandelen. De behandeling bestaat vaak uit een combinatie van gesprekken (inzicht geven) en opdrachten (gedragsverandering). Welke behandeling bij jou het beste werkt, hangt af van het soort depressie en je karakter.

Contact met psycholoog Enschede

Wil je goed en persoonlijk advies in jouw situatie? Bel met ons secretariaat. Onze telefonisten zijn allemaal geschoold in de psychologie en kunnen je goed advies geven. Aan de hand van de hulpvraag vinden ze de beste therapie en de juiste psycholoog. Ook kunnen zij direct een afspraak voor je inplannen, vaak zonder wachtlijst. Wil je snel aan de slag met je klacht? Bel ons op: 085 – 4014720.